warehousing

Warehousing 

DGL Koeriers is jouw full-service partner in sneltransport. Om je volledig te kunnen ontzorgen bieden we naast het daadwerkelijk transport ook oplossingen die bijdragen aan een soepel verloop van het transport. Van (tijdelijke) opslag tot het op de juiste manier verpakken en etiketteren van jouw goederen voor transport.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kwalitatieve partners wereldwijd. Samen met deze partners kunnen wij snel en efficiënt jouw transport realiseren.

 

Warehousing diensten

 Wat je kunt verwachten van onze warehousing diensten: 

  •  Opslag: Jouw zending wordt altijd onder de juiste omstandigheden opgeslagen. 
  • Invriezen: Moet jouw zending worden ingevroren tijdens transport? Wij vriezen jouw zending in en transporteren deze volgens de juiste condities. 
  • Ompakken: Wilt je jouw zending laten ompakken of verpakken? DGL verzorgt dit ook voor jouw transport. 
  • Wikkelen: Om ervoor te zorgen dat jouw zending tijdens transport niet kan verschuiven op de pallet en jouw zending niet kan beschadigen is het onder andere bij zee- en luchttransport noodzakelijk om de zending te wikkelen. Dit verzorgen wij graag voor je.
  • Etiketteren en fotograferen: Het transport voor internationale zendingen via zee- en luchttransport wordt altijd geverifieerd bij de douane. Juiste etikettering en fotografie van de goederen is dan essentieel. Het minimaliseert mogelijke issues die kunnen ontstaan bij de douane. De zending wordt voor aanvang gefotografeerd en geverifieerd bij de douane. Voor jou betekent dat; een vlekkeloos verloop van jouw transport en geen onnodig verlies van jouw kostbare tijd.

warehousing diensten

Volledig ontzorgd


Of het nu gaat om regulieren goederen of goederen die onder speciale condities moeten worden opgeslagen, je bent bij DGL aan het juiste adres. Wij zijn volledig gecertificeerd en op de hoogte van de vereisten voor opslag en transport.

Heb je vragen over onze warehousing diensten? Bel dan naar +31 (0)72 202 9082 of stuur een e-mail naar . 

Veelgestelde vragen

Kan een kleine pallet ook tijdelijk worden opgeslagen?

Ja, wij hebben altijd de mogelijkheid om goederen op te slaan.

Is het mogelijk om mijn voorraad bij DGL op te slaan, zodat DGL van een eigen locatie aflevert?

Ja, wij kunnen jouw volledige voorraad beheren. Wij brengen je op de hoogte van de productvoorraad wanneer nodig. Zo ben je altijd op de hoogte.

Ben ik met mijn voorraad gebonden aan één locatie?

Nee, DGL beschikt over meerdere faciliteiten in Nederland.

Warehousing voor geconditioneerd en ADR transport

 

Warehousing van ADR is ondergeschikt aan strenge wet- en regelgeving. Je kunt er dan ook van uitgaan dat wanneer je kiest voor warehousing door DGL Koeriers dit gebeurt in een gecontroleerde omgeving. Jouw spullen worden 1 op 1 zorgvuldig behandeld. Veiligheid is het allerbelangrijkste. Wij werken volgens de PGS 15 richtlijnen en hebben meerdere gespecialiseerde locaties met getraind personeel specifiek voor ADR opslag. Zo maken we gebruik van bunkers en terminals die gekoeld en ongekoeld zijn.

Hebben jouw goederen een houdbaarheidsdatum of minimale temperatuur voor opslag in verband met houdbaarheid of een mogelijke chemische reactie? DGL verzorgt dergelijke opslag ook. Wil je gevaarlijke stoffen opslaan? DGL werkt dagelijks met dergelijke producten. Ook voor producten die blijvend moeten worden opgeslagen, zoals lithium batterijen, hebben wij een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

warehousing boxes

Zonder zorgen verzenden?

Adequaat & betrouwbaar

Altijd adequaat, altijd betrouwbaar, altijd een oplossing.

Korte lijnen

Bij DGL Koeriers werken we met korte lijnen en heb je één contactpersoon.

Vlekkeloos traject

Van begin tot eind een vlekkeloos traject.

joUw transport snel en efficiënt geregeld


DGL streeft er altijd naar om jouw zending binnen 1 à 2 uur klaar te hebben voor transport, vanaf het moment van de aanvraag. DGL bied je een full-service oplossingen met een zeer hoge mate van flexibiliteit en snelheid.

Heb je vragen over warehousing? Neem contact met ons op via +31 (0)72 202 9082 of stuur een e-mail naar .

6 + 9 =

Translate »