Waardetransport

 

Sinds 2001 verzorgt DGL Koeriers waardetransport voor uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland.

Bij waardetransport gaat het om transport van artikelen met een hoge waarde voor de klant. Dit kan zowel een directe als indirecte waarde zijn. Wanneer we te maken hebben met waardetransport van een directe waarde, kun je denken aan het transport van artikelen of goederen die letterlijk duur in aanschaf zijn en dus een vaste waarde hebben. Echter is het ook mogelijk dat artikelen een indirecte waarde hebben, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het transport van samples van een onderzoek. Bij DGL Koeriers kun je ervan op aan dat of het nu gaat om artikelen met een directe of indirecte waarde, wij zorgen ervoor dat het transport vlekkeloos verloopt. 

Voor welke sectoren verzorgen wij waardetransport?

 

Bij DGL Koeriers leveren we waardetransport voor uiteenlopende sectoren. Met onze oplossingen dragen we bij aan wetenschappelijk onderzoek, ontwikkelingen in de foodbranche, special goods binnen on- & off shore en het transport van belangrijke onderdelen voor vliegtuigmaatschappijen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat onderzoek samples onder de juiste omstandigheden en op een veilige manier worden vervoerd.  

Dat het transport goed geregeld moet zijn, is voor DGL een vanzelfsprekend feit. Wij maken het verschil in de totaaloplossing voor jouw waardetransport. We delen dan ook graag onze kennis en ervaring om elk vraagstuk optimaal op te lossen. Advies over de juiste verpakking of helpen bij het inklaren van jouw zending bij de douane? Wij denken mee. Wij denken verder. 

Maatwerk oplossingen


DGL Koeriers levert maatwerk oplossingen voor waardetransport. Indien jouw zending buiten de reguliere oplossingen valt, helpen wij jou verder om tot een duurzame oplossing te komen. De kosten voor waardetransport zijn dan ook afhankelijk van jouw situatie en de omstandigheden voor het transport. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Welke maatregelen neemt DGL voor de beveiliging van het transport?

Alle voertuigen zijn voorzien van een beveiligingssysteem dat het voertuig en zijn lading detecteert. Ook maken wij gebruik van geofences die per situatie op maat worden ingezet.

Binnen welke regio verzorgt DGL waardetransport?

DGL verzorgt grenzeloos en zorgeloos waardetransport wereldwijd.

Kan ik mijn hoogwaardige goederen ook opslaan bij DGL?

Al onze faciliteiten zijn beveiligd en beschikken over een strict beveiligingsprotocol. Wij kunnen onafhankelijk uw goederen opslaan, waarbij u grip heeft op uw goederen.

Nationaal en internationaal waardetransport

 

Reizen zit in ons bloed! Of het nu gaat om waardetransport binnen Nederland, van of naar België of ver over de landsgrenzen heen, DGL Koeriers beschikt over een uitgebreid netwerk binnen en buiten Europa. Binnen dit netwerk hebben wij de juiste contacten voor nationaal en internationaal waardetransport. Wat als voordeel heeft dat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen.  Zo kunnen we jou garanderen dat jouw zending op tijd en in optimale staat aankomt bij de ontvanger.

 

waardetransport

Zonder zorgen verzenden?

Adequaat en betrouwbaar

Altijd adequaat, altijd betrouwbaar, altijd een oplossing

Korte lijnen

Bij DGL Koeriers werken we met korte lijnen en heb je één vast contactpersoon.

Vlekkeloos transport

Van begin tot eind een vlekkeloos traject.

Waarom DGL Koeriers?


DGL Koeriers is een full-service bedrijf. Wij zorgen ervoor dat het waardetransport vlekkeloos verloopt. Wij ondersteunen je bij alles omtrent jouw zendingen. Jouw zending is volledig verzekerd tijdens het transport. We zijn jouw betrouwbare partner  en bieden duurzame oplossingen bij elke logistieke uitdaging.

Meer weten over onze aanpak? Bel ons via +31 (0)72 202 9082 of vul het contactformulier in.

3 + 15 =

Translate »